*M-am născut pe data de 20 Octombrie 1990 în orașul Deva, oraș în care locuiesc și în prezent alături de familia mea. Dacă m-ar întreba cineva de ce am ales muzica nu aș știi să răspund…am crescut cu muzica, la noi în familie se asculta foarte multă muzică populară și nu numai! La vârsta de 8 ani mama m-a înscris la Palatul Copiilor din Deva la cursurile cercului de dans modern.

*Aici sala de dans modern se învecina cu cea de dans popular și un an mai târziu am ales să schimb sala de repetiții, fiind atrasă mai mult de muzica populară, așa a ajuns dansul popular prima mea dragoste! Am fost membră a ansamblului Pădureanca din Deva timp de 7 ani, iar apoi odată cu trecerea  stadiul liceal am trecut la ansamblul folcloric Silvana al Casei de Cultură din Deva!

*Îmi doream să cânt de mică, dar mi-am făcut curaj doar în momentul în care am terminat liceul! În jurul vârstei de 20 de ani am început să cant la evenimente, am înregistrat prima piesă și am avut prima apariție TV. Spre norocul meu, tot în această perioada am cunoscut-o pe doamna profesor Maria Simion, sub îndrumarea căreia am crescut, am evoluat și am progresat, atât că om, cât și ca solist.

*Astăzi, am o familie frumoasă, am prieteni aproape de mine și sunt fericită că pot să fac ceea ce îmi place. Îmi iubesc publicul, le mulțumesc tuturor celor care m-au ales și au încredere să le fiu alături și să le cant în cele mai frumoase momente din viața lor.

Îmi iubesc publicul, le mulțumesc tuturor celor care m-au ales și au încredere să le fiu alături și să le cant în cele mai frumoase momente din viața lor.